Αγρότες απέκλεισαν για μια ώρα την Εθνική οδό Κοζάνης- Φλώρινας
Αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο μπλόκο του Αντιγόνου Αμυνταίου, απέκλεισαν για διάστημα μία ώρας, από τις 17.30 έως τις 18.30, την Πέμπτη (13/2) την Εθνική οδό Κοζάνης- Φλώρινας.
Δυνάμεις της Τροχαίας εξέτρεψαν την ώρα του αποκλεισμού την κυκλοφορία των οχημάτων μέσω μέσω της παλιάς Εθνικής οδού.
Λίγο νωρίτερα αγρότες και κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας μετακινήθηκαν με τα τρακτέρ τους προς στο Τελωνείο της Νίκης, με πρόθεση την Παρασκευή να προχωρήσουν σε ολιγόωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού που οδηγεί προς το συνοριακό πέρασμα.
Επίσης ομάδες παραγωγών έχουν στήσει μπλόκο έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών ενώ γίνονται προετοιμασίες για να στηθεί αντίστοιχο αγροτικό μπλόκο και στην περιοχή της Καστοριάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγροτικές κινητοποιήσεις: Παρατεταγμένα τα τρακτέρ στην Μακεδονία
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου
03:00
ΕΝΦΙΑ από το 2027 με βάση την Ηλεκτρονική Ταυτότητα – Χωρίς Αναδρομικά και Νέα Πρόστιμα
02:00
Θερινές εκπτώσεις: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
01:00
Μικροδέματα: Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από αύριο 1 Ιουλίου
00:30