Κρίσιμη η κατάσταση για το αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στην Καλλιθέα
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το αγοράκι ηλικίας 16 μηνών που έπεσε από το μπαλκόνι σπιτιού στην Καλλιθέα.
Μετά την επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος και εμπιέσματος στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, το μικρό αγόρι «έχει επικοινωνία» με τους οικείους του.
Σήμερα είναι το πρώτο από τα δύο 24ωρα που οι γιατροί κρίνουν ως κρίσιμο προκειμένου να αποκτήσουν μια πλήρη μετεγχειριτική εικόνα του μικρού παιδιού.
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, που το φρόντιζε μαζί με την αδελφή του, επειδή οι γονείς των παιδιών εργάζονται.
Το περιστατικό έγινε στην οδό Σαπφούς και Αγίας Βαρβάρας
Δείτε πως περιέγραψε το ατύχημα στην κάμερα του CNN Greece και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Σουχάιμπ ένας αυτόπτης μάρτυρας

Πηγή: CNN Greece

Πηγή: CNN Greece

Πηγή: CNN Greece

Πηγή: CNN Greece
Αυστραλία: Ξαφνικές πλημμύρες στη Βικτώρια - Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα (vids)
10:31
Ο Ζελένσκι, όχι ο Πούτιν, καθυστερεί την ειρηνευτική συμφωνία δηλώνει ο Τραμπ στο Reuters
10:22
Η Νάξος ανακηρύχθηκε κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για το 2026
10:17
Η φρεγάτα Belharra «Κίμων» πλέει σε ελληνικά νερά - Στον Σαρωνικό η τελετή υποδοχής (pics&vids)
10:17