Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση παρά το τσουχτερό κρύο
Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, παρά το τσουχτερό κρύο, παραβρέθηκε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο. Η καρναβαλική παρέλαση είχε ζωηρή συμμετοχή, ενώ μικροί και μεγαλύτεροι καρναβαλιστές, έδωσαν το σύνθημα του κεφιού και του αποκριάτικου ξεφαντώματος.
Η συγκέντρωση των καρναβαλιστών και η έναρξη της παρέλασης έγινε στην πλατεία του Αγίου Τίτου. Από εκεί, η παρέλαση διέσχισε την 25ης Αυγούστου και κατευθύνθηκε προς την πλατεία των Λιονταριών, μέσω δε της Λεωφόρου Δικαιοσύνης, κατέληξε στην πλατεία του αρχαιολογικού μουσείου Ηρακλείου.

INTIME NEWS
Η παρέλαση άνοιξε με άρμα με τον θρυλικό Γρύπα, που αποτελεί έμβλημα του Δήμου Ηρακλείου. Το Καστρινό Καρναβάλι (όπως ονομάζεται παραδοσιακά η εκδήλωση) διοργανώθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου και τις αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Εθελοντισμού, με τον κόσμο να απολαμβάνει την εορταστική ατμόσφαιρα.

INTIME NEWS
SPONSORED
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Ηράκλειο Κρήτης
16:41
Τι μας αποκαλύπτουν οι πρόσφατες θεάσεις καρχαριών στην Ελλάδα
16:32
Ευχαριστίες Κυρανάκη σε Μητσοτάκη: Δεν ένιωσα ποτέ μεγαλύτερη τιμή στην πολιτική μου διαδρομή
16:27
Reuters: Η Ελλάδα ετοιμάζεται να επιβάλει φόρο 15% στα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα
16:22