Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ - Δύο τραυματίες
Αστυνομική δύναμη σε περιστατικό
INTIME NEWSΔύο τουρκικής καταγωγής άντρες είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματίες μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκαν, καθώς επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου, κοντά στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Ο ένας εξ αυτών, που, κατά πληροφορίες, καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του δράστη ή των δραστών και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Ο δεύτερος τραυματίας -κατά δήλωσή του 39 ετών- οδηγούσε το όχημα, ενώ φαίνεται πως τα τραύματά του είναι πιο ελαφριά.
Νωρίτερα υπήρξαν αναφορές για νεκρό.
Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη γύρω στη μία μετά το μεσημέρι και ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
Νέα 24ωρη απεργία των οδηγών Ταξί τη Δευτέρα (23/3) - Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ
15:33
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
15:33
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Ακούστε τον Τραμπ» το μήνυμα Νετανιάχου στην ΕΕ - Νέο κύμα επιθέσεων από το Ιράν
15:25
Μαχαιρωμένος εντοπίστηκε τραγουδιστής της Καρδίτσας μέσα στο σπίτι του
15:21