Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Καράογλου
Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕΕπίθεση στο γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Θεόδωρου Καράογλου πραγματοποίησαν άγνωστοι μετά τις 2:00 το μεσημέρι και αφού το συλλαλητήριο για τα Τέμπη είχε ολοκληρωθεί.
Όπως εξήγησε ο βουλευτής, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, άγνωστοι έσπασαν την πόρτα της οικοδομής του γραφείου του με βαριοπούλα και προσπάθησαν να φθάσουν στο γραφείο του όμως ο ίδιος για λόγους ασφάλειας έχει τοποθετήσει μια σιδερένια πόρτα στην είσοδο.
Οι άγνωστοι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν και αυτήν την πόρτα και αποχώρησαν. Το γραφείο του βουλευτή βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρκετά κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό. Ο κ. Καράογλου εκτίμησε πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα βανδάλισαν το γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ Φάνη Παπά.
Νέα Μάκρη: Συνελήφθη 25χρονος για αρπαγή και βιασμό ανήλικης
17:03
Στο «πόδι» η Ευρώπη: Δακρυγόνα στη Γαλλία, φωτιές στην Αλβανία - Χιλιάδες διαδηλωτές στην Ισπανία
16:53
Την επίθεση σε ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό της Ιορδανίας καταδικάζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
16:43
Χειροπέδες σε ζευγάρι που άδειαζε τα πορτοφόλια ταξιδιωτών στο «Ελ. Βενιζέλος»
16:32