«Ησουν αληθινός, μάγκας και γενναίος» - Συγκίνηση στους επικήδειους των παιδιών του Αλέξη Κούγια
Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα τα παιδιά του Αλέξη Κούγια, Μάιρα και Χρήστος εκφώνησαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη τους επικήδειους αποχαιρετώντας με λόγια αγάπης τον πατέρα τους.
«Αγωνίστηκε γιατί ήταν μαχητής. Για να συνεχίσει να πηγαίνει στα δικαστήρια, για να συνεχίσει να πηγαίνει στα γήπερα. Για να συνεχίσει να είναι δίπλα μου, να είναι το στήριγμα των παιδιών του», είπε ο Χρήστος Κούγιας και συνέχισε:
«Ο πατέρας μου παρόλο που ήταν εξαίρετος σε όλους του τομείς δεν ξέχασε ποτέ από πού ξεκίνησε. Γνώριζε τι σημαίνει να μην έχει τίποτα. Τότε δεν είχε τίποτα να χάσει. Είχε θέσει ένα στόχο στη ζωή του. Να γίνει μύθος και έγινε. Όσο τα χρόνια περνούσαν δεν είχε λόγο να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Όμως είχε πολλά περισσότερα να χάσει από όταν ξεκίνησε. Παρόλα αυτά δεν κατέβασε ποτέ το κεφάλι, δεν άλλαξε τρόπο ζωής, δεν κρύφθηκε ποτέ».
«Δεν φοβήθηκε κανέναν, τους κοιτούσε όλους στα μάτια ανεξερέτως. Αγαπημένε μου μπαμπά, ήσουν ένα αληθινός άνθρωπος. ήσουν μάγκας και γενναίος. Όπως έχω ξαναπεί ήσουν το είδωλό μου, δεν σε συγκρίνω με κανέναν άλλον. Αγαπημένε μου πατέρα, ελπίζω να είσαι περήφανος για μας. Σε αγαπώ πολύ».
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο αγαπούσες εμένα και τον Χρήστο. Ήσουν ο πρώτος άντρας που λάτρεψα», είπε η Μάιρα Κούγια και πρόσθεσε:
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πυροτεχνήματα, τα μπαλόνια και τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ να σε βλέπω με μια ανθοδέσμη στην πρώτη σειρά σε κάθε μαθητική επίδειξη», είπε.
EUROKINISSI/KLODIAN LATO
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
EUROKINISSI/KLODIAN LATO
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Πηγή: SOTIRIS_DIMITROPOULOS
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια, Μάιρα και Χρήστος
Πηγή: INTIME NEWS
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57
Υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε Πούτιν και Γουίτκοφ αποκαλύπτει σύμβουλος του Κρεμλίνου
23:48