Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 20χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Ανανεώθηκε:
Συλληφθείς με χειροπέδες
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΧειροπέδες πέρασαν σε έναν 20χρονο οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Η σύλληψης έγινε σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μέσα σε σάκους 13 κιλά ινδικής κάνναβης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 υφασμάτινοι σάκοι, που περιείχαν συνολικά 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 13 κιλών και 425 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν από την αστυνομία
Ελληνική ΑστυνομίαΣτην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30