Ηράκλειο: 27χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε συγχωριανό του για διαφορές σχετικά με τα ζώα τους
Περιπολικό της αστυνομίας
Intime (φωτογραφία αρχείου)Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (9/3) σε χωριό του Μονοφατσίου της περιφέρειας Ηρακλείου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν τραυματία.
Το περιστατικό προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, ενώ επί ποδός βρίσκονται μέλη των εμπλεκόμενων οικογενειών.
Σύμφωνα με το Creta Live, ένας 27χρονος Κρητικός φέρεται ως το άτομο που πυροβόλησε συγχωριανό του, με τον τελευταίο να έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του αριστερού ισχίου.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το ένοπλο επεισόδιο φέρεται να «πυροδοτήθηκε» από ασήμαντη αφορμή. Μια εκδοχή που εξετάζεται είναι τα ζώα του ενός να μπήκαν στην ιδιοκτησία του άλλου.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο χωριό, όπου οι δυο άνδρες έχουν τις μάντρες τους και μάλιστα δράστης και θύμα είναι «γείτονες» καθώς τα ποιμνιοστάσιά τους είναι σχεδόν δίπλα-δίπλα.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.
Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Ημαθίας
14:04
ΗΠΑ: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς της αστυνομίας μετανάστευσης στο Μέριλαντ
13:51
Χαϊδάρι: Νεκρός 38χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο με Ι.Χ - Συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός
13:38
Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία: Υποχώρησε φράκτης πολυκατοικίας στον Άλιμο, οχήματα παρασύρθηκαν
13:25