Χανιά: 48χρονος τραυμάτισε ζώο και επιτέθηκε με ψαροντούφεκο σε συμπολίτη του
Αστυνομική δύναμη σε περιστατικό
INTIME NEWSΣτη σύλληψη ενός 48χρονου αλλοδαπού προχώρησαν στα Χανιά, αστυνομικοί του Τμήματος 'Αμεσης Δράσης. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εμπρησμό, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί θήρας και όπλων.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 12ης Μαρτίου, ο 48χρονος εντοπίστηκε να τραυματίζει μία άγρια πάπια με ψαροντούφεκο σε περιοχή των Χανίων. Όταν ένας περίοικος τού έκανε παρατήρηση για την πράξη του, ο δράστης επιχείρησε να τον τραυματίσει με το ίδιο όπλο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στη συνέχεια, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, η σύλληψή του έγινε μετά από λίγες ώρες στην ίδια περιοχή, όπου εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ επίσης απείλησε παρευρισκόμενους περίοικους με τη χρήση εύφλεκτου υλικού, ότι θα προκαλέσει εμπρησμό.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση ενός ψαροντούφεκου και ενός πλαστικού δοχείου με εύφλεκτο υλικό που είχε μαζί του. Το τραυματισμένο πτηνό, παρελήφθη από τη Διεύθυνση Δασών Χανίων.
Ακρίβεια: Παρεμβάσεις για την οικονομική ανακούφιση των συνεπών οφειλετών και μειώσεις φόρων
11:00
Επιστρέφοντας στο καταφύγιο της μουσικής στα 30
10:51
Οδηγός έκλεψε βαν και παρέσυρε αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο – Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
10:41
Το νησί των επιδημιών και της σιωπής έξω από τη Βενετία
10:30