Απόβαση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. στη Ρόδο - Συλλήψεις στην Πολεοδομία του νησιού
Πέντε υπάλληλοι της πολεοδομίας Ρόδου και δύο ιδιώτες μηχανικοί βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα χέρια των αξιωματικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και κατηγορούνται για δωροληψία, δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος και άλλα αδικήματα, καθώς σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα έναντι αδράς αμοιβής τακτοποιούσαν οποιαδήποτε πολεοδομική εκκρεμότητα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έδιναν άδειες - εξπρές ενώ η έρευνα συνεχίζεται και για άλλους εμπλεκόμενους στην Πολεοδομία, με πηγές από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. να αναφέρουν ότι ερευνάται και ο ρόλος διευθυντικών στελεχών της Πολεοδομίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ενεργή Μάχη»: Ενίσχυση έως 3.000 ευρώ στους εθελοντές πυροσβέστες - Αυξάνεται το όριο ηλικίας
19:50
ΚΟΣΜΟΣ
«Όχι» από τη Γερουσία σε νέες επιθέσεις από τον Τραμπ στη Βενεζουέλα
19:42
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Αγρότες: Ανοίγουν σταδιακά τους δρόμους και προσέρχονται στο ραντεβού της Τρίτης με τον Μητσοτάκη
19:36
ΕΛΛΑΔΑ
Θήβα: Άνοιξε ο δρόμος μετά την ένταση στο αγροτικό μπλόκο (vid)
19:27
ΕΛΛΑΔΑ