Απεργία σήμερα στους δήμους - Στάση εργασίας στα σχολεία
Διαδήλωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ/ EUROKINISSIΣε απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκονται σήμερα, Παρασκευή (21/3) οι δήμοι, αλλά και τα σχολεία.
Ειδικότερα, «λουκέτο» βάζουν σήμερα στους δήμους οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.
Στις 11:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Την απεργία στηρίζει η ΑΔΕΔΥ, καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Από τις 11:00 η στάση εργασίας της ΟΛΜΕ
Την ίδια ώρα, τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί εξήγγειλε η ΟΛΜΕ, ζητώντας να ανακληθούν όλες οι πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 9 Απριλίου
ΗΠΑ: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Μινεσότα από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
22:32
Πρώτη συνεδρίαση του νέου Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου - Οι διοικητές των μεγάλων σχηματισμών
22:20
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 10,6 εκατομμύρια ευρώ
22:09
Το Σάββατο στην Παραγουάη υπογράφεται η συμφωνία ΕΕ - Mercosur
22:00