Λαμία: Στη φυλακή οδηγείται 46χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Φυλακές (φωτο αρχείου)
INTIMEΣε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε 46χρονος Λαμιώτης που είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη 45χρονη σύντροφό του την περασμένη Κυριακή (16/3) και είχε συλληφθεί ένα 24ωρο αργότερα μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.
Το δικαστήριο που συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής (21/3) του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και τεσσάρων μηνών για τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς δεν πείστηκε από την νέα μαρτυρία της 45χρονης, που όπως αναφέρθηκε, προσπάθησε να υποβαθμίσει την προανακριτική της κατάθεση.
Αδιάσειστο στοιχείο, όπως αναφέρει το lamiareport.gr και η δισέλιδη ιατροδικαστική έκθεση που επιβεβαίωνε με το χειρότερο τρόπο τα όσα αντιμετώπισαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας, στο οποίο κατέφυγε το βράδυ της Κυριακής η γυναίκα για περιποίηση των τραυμάτων της.
Το σημαντικό είναι ότι το Δικαστήριο αποφάσισε να μην αναστείλει ούτε να μετατρέψει την ποινή και να μη δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση που θα υποβάλλει ο κατηγορούμενος, ο οποίος και θα οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης.
Σημειώνουμε τέλος ότι το προηγούμενο 24ωρο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε απορρίψει το αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης το οποίο είχε κατατεθεί από τις δύο πλευρές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Στη φυλακή ο 26χρονος που χτύπησε τον παππού του στέλνοντάς τον στην εντατική
«Κλειδώνει» η κυβερνητική ομάδα στην Άγκυρα: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Μητσοτάκη - Στοχευμένες συμφωνίες στο «μενού» της συνάντησης με Ερντογάν
09:59
Σε επιφυλακή για πλημμύρες οι Δήμοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου: Υπερχείλισαν φράγματα
09:49
ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών - Άλλοι τρεις χρειάστηκαν μεταμόσχεση
09:42
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ: Ο σμήναρχος - κατάσκοπος κατονόμασε τον Κινέζο στρατολόγό του: Το ταξίδι στο Πεκίνο και η στιγμή της σύλληψης - Πώς «έσπασε» και ομολόγησε
09:39