Πολεοδομία Ρόδου: Σε αναστολή καθηκόντων τέθηκαν πέντε υπάλληλοι - Παραπέμπονται στο Πειθαρχικό
Την παραπομπή τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και την αναστολή των καθηκόντων και των πέντε υπαλλήλων της Πολεοδομίας Ρόδου οι οποίοι εμπλέκονται ως κατηγορούμενοι με το κύκλωμα διαφθοράς, αποφάσισε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο δήμαρχος έθεσε σε αναστολή άσκησης καθηκόντων όλους τους εμπλεκόμενους όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία, ενώ παρέπεμψε τις υποθέσεις τους ξεχωριστά για τον καθένα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο έτσι ώστε να τεθούν άμεσα σε διαθεσιμότητα.
«Θέλουμε καθαρότητα και διαφάνεια,» τόνισε ο κ. Κολιάδης, ενώ υπογράμμισε ότι επλήγη η καρδιά της Ρόδου από τα όσα αποκαλύφθηκαν.
Σε ό,τι αφορά το πώς θα μπορέσει να λειτουργήσει ξανά η Υπηρεσία της Πολεοδομίας, ο ίδιος επισήμανε ότι οι σχετικές αποφάσεις θα παρθούν από την αρχή της επόμενης εβδομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι διάλογοι - φωτιά του κυκλώματος στην Πολεοδομία Ρόδου: Εκβιασμοί, θράσος και αλληλοκαρφώματα
Ιδού η Ρόδος, ιδού και αυτό που γνωρίζουμε όλοι
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42