Μεγάλο συλλαλητήριο και συναυλία στο Σύνταγμα για Τέμπη και Πύλο
Διαδηλωτές στο Σύνταγμα
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣυλλαλητήριο για τα θύματα από το ναυάγιο της Πύλου και το δυστύχημα των Τεμπών βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ΚΕΕΡΦΑ και τους φοιτητικούς συλλόγους με σύνθημα «Γιατί οι ζωές όλων μετράνε».
Πρόκειται για δύο από τις συγκλονιστικότερες τραγωδίες της σύγχρονης εποχής στην Ελλάδα με τους διαδηλωτές να ενώνουν τις φωνές τους.
Η συναυλία ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι με αφορμή τη διεθνή ημέρα δράσης ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν και παρεμβάσεις συγγενών θυμάτων, όπως ο Βασίλης Μάγγος, ο Μοχάμεντ Καμράν και ο Κώστας Μανιουδάκης.
Συλλαλητήρια γίνονται και σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Βόλο, Γιάννενα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Πάτρα, υπό τον συντονισμό συνδικάτων, φοιτητικών οργανώσεων και κοινοτήτων μεταναστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέμπη: Απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωσης της πραγματογνωμοσύνης για τα νέα βίντεο
Συνελήφθησαν οι δράστες ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά: Τα βίντεο που οδήγησαν στην ταυτοποίηση
12:01
«Δεν προετοιμάζεται» συνάντηση Αμερικανών, Ρώσων και Ουκρανών απεσταλμένων, λέει η Μόσχα
11:53
Τα deepfakes δημιουργούν… πονοκεφάλους και στην Ελλάδα
11:42
Αρκτίδες: Τα τελευταία πεφταστέρια του 2025 θα φωτίσουν τον ουρανό - Βροχή μετεωριτών απόψε
11:33