Κρήτη: Πέντε ανήλικες ξυλοκόπησαν συνομήλικη τους στο Ρέθυμνο - 12 συλλήψεις
Σχολικός χώρος
ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)Σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 13 έως 15 ετών, σημειώθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Μάλιστα οι Αρχές προχωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες του σε συλλήψεις τόσο των ανήλικων κοριτσιών όσο και των γονιών τους, για παραμέληση εποπτείας.
Οι πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το cretalive.gr αναφέρουν ότι πέντε κορίτσια κατάφεραν να απομονώσουν, βάσει οργανωμένου σχεδίου, ανήλικη μαθήτρια με την οποία είχαν διαφορές από το σχολείο. Κάποιες άρχισαν να την χτυπούν και άλλες να βιντεοσκοπούν το σκηνικό.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη και των πέντε κοριτσιών που φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό της ανήλικης, ενώ συνελήφθησαν και πέντε γονείς.
Επίσης, έγινε γνωστό ότι υπήρξε σύλληψη και της παθούσας του ξυλοδαρμού για άλλο αδίκημα, ενώ συνελήφθη για παραμέληση και ένας γονέας της.
Είναι ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και στις Αρχές, οι οποίες ωστόσο επέδειξαν άμεσα αντανακλαστικά και επιλήφθηκαν της υπόθεσης με ταχύτατες κινήσεις με στόχο να «αποσυμπιεστεί» η κατάσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύβοια: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικούς του - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 15χρονης για ξυλοδαρμό της από συνομήλικη έξω από σχολείο
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι: 90χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της
10:38
ΒΟΟΚREADS: Η Αίθουσα του Παιχνιδιού: Εκεί όπου στοιχηματίζεται η μοίρα της ανθρωπότητας
10:24
Γροιλανδία: «Δεν θα είμαστε Αμερικανοί» - Κοινή δήλωση των πέντε πολιτικών κομμάτων
10:14
Ταλαιπωρία για επιβάτες στα λιμάνια: Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά χωρίς επίσημο απαγορευτικό
10:11