Αγρίνιο: Επιτυχής αφαίρεση των αγκιστριών από τον οισοφάγο 38χρονου που τα κατάπιε τρώγοντας χταπόδι
Επιτυχημένη ήταν η αφαίρεση των αγκιστριών από τον οισοφάγο του 38χρονου Αγρινιώτη που τα κατάπιε ενώ έτρωγε χταπόδι.
Ο 38χρονος αργά το βράδυ της Κυριακής βγήκε από το χειρουργείοτου νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» ο οποίος το μεσημέρι της ίδιας μέρας κατά τη διάρκεια γεύματος κατάπιε κομμάτι χταποδιού που είχε μέσα τρία αγκίστρια.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου η ακτινογραφία έδειξε πως τα αγκίστρια είχαν «καρφωθεί» στον οισοφάγο του και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο «Γ. Γεννηματάς».
Ο παθών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην Αθήνα και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε επέμβαση και να του αφαιρούν τα αγκίστρια. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και ο 38χρονος αναρρώνει.
Ο μισθός μπαίνει υποχρεωτικά στις αγγελίες - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Νέο πρόγραμμα προσλήψεων για ΑμεΑ από τον ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
01:00
Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα ειδικά μαθήματα - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
00:30
Η ενημέρωση από το Λιμενικό για το πλοίο που επέστρεψε στο Λαύριο μετά από απειλή για βόμβα
23:57