Θεσσαλονίκη: Δήμος Καλαμαριάς, 1ο ΕΠΑΛ και Cleaningans έβαλαν... σκούπα στο Κόδρα
Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 1ο ΕΠΑΛ της Καλαμαριάς σε συνεργασία με την ομάδα Cleaningans και τον Δήμο Καλαμαριάς έβαλαν... σκούπα στο Κόδρα, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων που πραγματοποιεί το σχολικό ίδρυμα, προάγοντας την αξία του ενεργού πολίτη και του εθελοντισμού.
Για τις ανάγκες της δράσης καθαρισμού στο πάρκο υπερτοπικής σημασίας ο Δήμος Καλαμαριάς παρείχε αναλώσιμα (σακούλες, γάντια, αντισηπτικά) και εργαλεία καθαρισμού, ενώ οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Περιβάλλοντος βρέθηκαν στο Κόδρα μαζί με τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους Cleaningans και ένωσαν δυνάμεις.
Ο Δήμος Καλαμαριάς, προκειμένου να αποτραπεί το φαινόμενο της εισόδου οχημάτων και της μετατροπής του Κόδρα, σε πάρκινγκ, προχώρησε για πρώτη φορά στην τοποθέτηση μπαρών αποτροπής της κυκλοφορίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δόκιμοι πυροσβέστες και μαθητές της Κοζάνης δίνουν «πνοή» πρασίνου στον οικισμό Τσοτυλίου
Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία για τον επόμενο γύρο των συνομιλιών για την Ουκρανία
13:46
Αινιγματικά απολιθώματα συμπληρώνουν τα κενά κεφάλαια στην ιστορία των πρώτων ψαριών της Γης
13:44
Σε εξέλιξη η συνάντηση του Μητσοτάκη με εκπροσώπους κτηνοτρόφων στο Μαξίμου (pics)
13:34
Απαλλαγή και των 13 κατηγορουμένων στην υπόθεση των «Σπαρτιατών» εισηγήθηκε η εισαγγελέας
13:31