Θεσσαλονίκη: Ληστές απείλησαν υπάλληλο με πριόνι και ρόπαλο σε μίνι μάρκετ (vid)
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSIΛηστεία με πριόνι και ρόπαλο, σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Κυριακής (30/03).
Σε βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τρεις δράστες φαίνονται να εισβάλουν στο μίνι-μάρκετ με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, να φωνάζουν «ληστεία» και να ακινητοποιούν τον υπάλληλο και τους δύο πελάτες.
Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, ο ληστής με το πριόνι, πετάει τα προϊόντα που βρίσκονται πάνω στο πάγκο, και στη συνέχεια περνάει στο ταμείο. Ανοίγει την ταμειακή μηχανή και αρπάζει τα χρήματα.
Ο ληστής με το πριόνι, ξηλώνει την ταμειακή μηχανή, και την πετάει προς τον υπάλληλο, ο οποίος σκύβει και την αποφεύγει, χωρίς να τραυματιστεί.
Οι ληστές εγκατέλειψαν το κατάστημα με λεία 500 ευρώ, αλλά και ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι ίδιοι δράστες, λίγο πριν είχαν ληστέψει υπάλληλο βενζινάδικου, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην περιοχή Χαριλάου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Χειροπέδες» σε 25χρονο για ληστείες σε Ηλιούπολη και Άλιμο
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ανηλίκων για ληστεία με απειλή μαχαιριού σε λεωφορείο
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55
Χριστούγεννα στο σκοτάδι, στο χιούμορ και στη μαγεία: 10 εναλλακτικές κινηματογραφικές επιλογές
11:43