Κακοκαιρία: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στη Ρόδο
Κλειστές θα παραμείνουν και την Τετάρτη (2/4) οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί στη Ρόδο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν.
Ειδικότερα, με απόφαση του δημάρχου Ρόδου κλειστά θα μείνουν τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν από την κακοκαιρία.Συνιστάται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τη Ρόδο: Ξερίζωσε δέντρα, ξήλωσε κλιματιστικά - Βυθίστηκε σκάφος στο λιμάνι
TECH
Αυτό που θέλουν οι… χρήστες: Μεγαλύτερες οθόνες στα έξυπνα κινητά τους τηλέφωνα
13:58
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στα Λάβαρα του Δήμου Σουφλίου
13:53
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στη Γαλλία: Οι Αρχές στέλνουν μάσκες στις περιοχές όπου μαίνονται οι πυρκαγιές
13:48
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Σύλληψη 51χρονου - Αναζητούνταν από την Interpol Ρωσίας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
13:39
ΚΟΣΜΟΣ