Κυριακή Γρίβα: Το συγκλονιστικό μήνυμα στο μνημείο που ανεγέρθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων
Η μητέρα του θύματος στο μνημείο
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSIΣε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (1/4) τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε με επτά μαχαιριές έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.
«Με λένε Κυριακή Γρίβα και με δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός μου (...) Με σκότωσες πισώπλατα με πέντε μαχαιριές» γράφει η επιγραφή που ανεγέρθηκε και συνοδεύει την προσωπογραφία του θύματος.
.jpg?t=DMtdNmaZzgTqdh8CDh8tng)
Η επιγραφή στη μνήμη της Κυριακής Γρίβα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSIΣτα αποκαλυπτήρια βρέθηκε πλήθος κόσμου, με τους γονείς του θύματος της γυναικοκτονίας να είναι, οι γονείς του. Εκεί βρέθηκαν και μαθητές και μαθήτριες μουσικού σχολείου, οι οποίοι έφεραν πανό που έγραφε «δεν είναι αγάπη η βία, όλοι απαντάμε αν αγγίξεις μία».

Λουλούδια και σημειώματα στο μνημείο που ανεγέρθηκε για την Κυριακή Γρίβα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSIΤο μνημείο δημιουργήθηκε μετά από παράκληση της οικογένειας της και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων- Καματερού.

Η μητέρα του θύματος στο μνημείο που ανεγέρθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSIΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Δικαίωση θα ήταν να έρθει πίσω το κορίτσι μου» - Τι κατέθεσαν οι γονείς της Κυριακής Γρίβα
Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη σε εφημερεύοντα νοσοκομεία – Κέρασε γλυκά τους εργαζόμενους
16:40
«Αργή αλλά σταθερή πρόοδο» στις ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ - Ουκρανίας βλέπει η Μόσχα
16:27
Ρεκόρ Γκίνες: Το «White Christmas» είναι το πιο επιτυχημένο single όλων των εποχών
16:02
Πολωνικά πολεμικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος επάνω από την Βαλτική
15:48