«Απαίτησε 300 ευρώ από ασθενή για ιατρικά υλικά»: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη γιατρού
Γιατρός
Pixabay«Απαίτησε 300 ευρώ για το κόστος αναλώσιμων ιατρικών υλικών», αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της για την σύλληψη γιατρού για δωροληψία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνελήφθη χθες, Τρίτη 1 Απριλίου 2025, γιατρός δημόσιου νοσοκομείου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.
Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε -300- ευρώ από γυναίκα, με την πρόφαση κάλυψης του κόστους αναλώσιμων υλικών για την πραγματοποίηση ιατρικής πράξης.
Για τα ανωτέρω ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και, μετά την εφαρμογή ειδικών ανακριτικών πράξεων, ο γιατρός συνελήφθη, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, αφού παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.
Ο συλληφθείς, ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει απασχολήσει για το ίδιο αδίκημα, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε γιατρό για «φακελάκι» - Είχε καταδικαστεί ξανά για δωροληψία
Το πετρελαιοφόρο που καταδιώκεται από τις ΗΠΑ έχει πλέον τη ρωσική σημαία ζωγραφισμένη στο πλάι του
22:10
Η βασιλόπιτα στα καλύτερα πρωτοχρονιάτικα κέικ του κόσμου - Οι «ρίζες» της (pic)
21:57
Politico: Ανησυχία σε ΝΑΤΟ και ΕΕ για την κυπριακή προεδρία εν μέσω έντασης με την Τουρκία
21:46
«Το 2026, η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη (vid)
21:30