Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε 31χρονος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 51χρονου
Σύλληψη
ΑΠΕ-ΜΠΕΣτην ταυτοποίηση 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 51χρονου, επίσης αλλοδαπού, τα ξημερώματα της 23ης Μαρτίου, κατέληξαν μετά από έρευνες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 31χρονος επιτέθηκε βίαια στον 51χρονο, χτυπώντας τον με τα χέρια, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα που τον οδήγησαν σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Μετά από συντονισμένες αστυνομικές έρευνες και ανάλυση διαθέσιμων στοιχείων, οι αρχές κατέληξαν στην ταυτοποίηση του δράστη, ενώ κατά την έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και σπρέι πιπεριού, γεγονός που οδήγησε σε επιπλέον κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες του επεισοδίου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για βαριά σωματική βλάβη σε τρεις 17χρονους για τον ξυλοδαρμό συνομήλικου τους
Μεσολόγγι: Απόπειρα βιασμού και βία καταγγέλλει 19χρονη - Κατηγορεί τον πατριό και τη μητέρα της
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00
Σε πλήρη εξέλιξη η απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αττικής (pics)
10:56
Μετατοπίζεται ανατολικά ο Byron – Αφήνει πίσω σοβαρά προβλήματα και μεγάλες ζημιές (pics - vids)
10:54