Υπό το βλέμμα της Αντιτρομοκρατικής η έρευνα για τη ληστεία σε τράπεζα στο Μεσολόγγι
Αστυνομικοί
INTIME NEWS / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥΟι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατιακής υπηρεσίας έλαβαν πλήρη ενημέρωση την Παρασκευή (4/4) για τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες λήστεψαν νωρίς το πρωί μία τράπεζα στην Κατοχή Μεσολογγίου.
Τα όπλα που χρησιμοποίησαν, η πολύ καλή ενημέρωση που είχαν, αλλά και η έντονη παραποίηση που χρησιμοποίησαν για τα χαρακτηριστικά τους έβαλαν αμέσως σε υπόνοια τις Αρχές ασφαλείας για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τη συκγεκριμένη ληστεία.
Μάλιστα το βίντεο της τράπεζας που έχει καταγράψει τις κινήσεις τους θα διαβιβαστεί και στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για να το εξετάσουν καρέ καρέ οι αστυνομικοί της.
Οι μεταμφιεσμένοι δράστες κρατώντας Καλάζνικοφ και πιστόλι εισέβαλαν στην τράπεζα και αφού οδήγησαν τους υπαλλήλους στο σημείο που ήταν το χρηματοκιβώτιο, τους απείλησαν και τους κράτησαν ομήρους μέχρι να εξαντληθεί η χρονοκαθυστέρηση και να πάρουν τα χρήματα.
Απειλώντας πάντα τους υπαλλήλους κατάφεραν μετά να ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος και να εξαφανιστούν.
Αυτή την ώρα κάνουν έρευνες στη γύρω περιοχή για να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τον τρόπο διαφυγής των δραστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Μεσολόγγι - Οι δράστες κράτησαν ομήρους τους υπαλλήλους για 15 λεπτά
«Πυρά» Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Είναι δειλοί - Δεν βοηθούν στο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ»
16:14
ΔΟΕ: Θα χρειαστούν μήνες για να επιστρέψει η ροή ενέργειας στα προπολεμικά επίπεδα
16:06
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις - Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού (pics & vid)
16:02
Νίκαια: Συνελήφθη 23χρονος που διακινούσε κροτίδες – Εντοπίστηκαν και ναυτικές φωτοβολίδες
15:53