Λάρισα: Ποινική δίωξη σε καθηγητή για ασέλγεια εις βάρος ανήλικης μαθήτριας
Περιπολικό της Αστυνομίας
INTIMEΣε αργία τέθηκε από χθες καθηγητής Λυκείου στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τις Εισαγγελικές αρχές για αδικήματα που σχετίζονται με ασελγείς πράξεις κατά ανήλικης μαθήτριας.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Θεσσαλίας, ο διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Ν. Ζέρβας επιβεβαίωσε τις εξελίξεις κάνοντας λόγο για θλιβερό περιστατικό.
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που υπήρξαν υποψίες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν γρήγορα και σε λίγες ημέρες ο εν λόγω καθηγητής απομακρύνθηκε από το σχολείο.
Ο κ. Ζέρβας επιφυλάχθηκε να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το περιστατικό, υπογραμμίζοντας ότι η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και πως θα πρέπει να προστατευθεί και η σχολική κοινότητα στην οποία σημειώθηκε το συμβάν. Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων αρχών και φορέων ήταν υποδειγματική και ειχε ως αποτέλεσμα την έγκαιρη απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λαμία: Καταγγελία για βιασμό μαθήτριας από 20χρονο ερευνούν οι αρχές
Κέρκυρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη αθλήτρια
Hellenic Train: Επανεκκινούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στον Εβρο
17:42
Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόταση - Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός»
17:31
Πιερρακάκης: Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας
17:28
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη του ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
17:25