Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 115 κιλά κοκαΐνης στα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης
Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκαν στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στον Πειραιά κατασχέθηκαν 45 πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 53,778 κιλών, για τη συνολική αξία των οποίων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία ποινές κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η κοκαΐνη που κατασχέθηκε στον Πειραιά
Π.Ο.ΔΙ.Ν.Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν κοκαΐνη άνω των 62 κιλών, μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες προερχόμενο από τον Ισημερινό και προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο 1o Τελωνείο Θεσσαλονίκης, με τη χρήση αυτοκινούμενου Χ-Ray, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 55 δέματα κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στον ψυκτικό μηχανισμό του εμπορευματοκιβωτίου με τις νωπές μπανάνες. Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2,3 εκ. ευρώ.
Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει από την πρώτη στιγμή επιχειρήσεις συλλογής στοιχείων και αποδεικτικού υλικού, καθώς και έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι εξανάγκαζαν 17χρονο να διακινεί ναρκωτικά και πλαστά χαρτονομίσματα
Συνελήφθη υπάλληλος του λιμένα Πειραιά για συμμετοχή του σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών δίπλα σε φοιτητικές εστίες στην Καισαριανή
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00
Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ στις φορολογικές δηλώσεις - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
02:00
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00