Νεκρή 78χρονη στο σπίτι της στις Αχαρνές - Συνελήφθη ο σύζυγός της
Αστυνομικοί
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)Νεκρή στο σπίτι της στις Αχαρνές βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15/4) μια 78χρονη γυναίκα, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του συζύγου της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 84χρονος σύζυγος του θύματος ισχυρίζεται ότι τσακώθηκαν και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
Στη συνέχεια κάλεσε τον γιο τους, ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, ο 84χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Καθυστερήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος» Τετάρτη και Πέμπτη λόγω ελέγχων της ΥΠΑ
23:45
ΚΟΣΜΟΣ
Δυτική Όχθη: Η στιγμή που σραηλινός στρατιώτης ανοίγει πυρ σκοτώνοντας βρέφος επτά μηνών
23:37
ΚΟΣΜΟΣ
CNNI: Ιρανικό drone κατέρριψε το αμερικανικό ελικόπτερο δηλώνει ο στρατός
23:34
ΚΟΣΜΟΣ
Απογοήτευση στην Airbus για την αποτυχία του Γαλλο-γερμανικού μαχητικού αεροσκάφους
23:28
ΚΟΣΜΟΣ