Νεκρή 78χρονη στο σπίτι της στις Αχαρνές - Συνελήφθη ο σύζυγός της
Αστυνομικοί
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)Νεκρή στο σπίτι της στις Αχαρνές βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15/4) μια 78χρονη γυναίκα, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του συζύγου της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 84χρονος σύζυγος του θύματος ισχυρίζεται ότι τσακώθηκαν και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
Στη συνέχεια κάλεσε τον γιο τους, ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, ο 84χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή.
ΧΡΗΜΑ
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού - Τι ισχύει για την Αττική
05:00
ΧΡΗΜΑ
Παράταση έως 15 Μαΐου για τις δηλώσεις με έκπτωση φόρου 4%
04:00
ΧΡΗΜΑ
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
03:00
ΧΡΗΜΑ
Μέτρα στήριξης για τον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας - Πότε θα ανακοινωθούν
02:00
ΧΡΗΜΑ