Τσατραφύλλιας: «Σύμμαχος» ο καλός καιρός στην Ανάσταση - Με λιακάδα το σούβλισμα του οβελία
Ηλιόλουστος καιρός
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSIΕυχάριστα νέα για τον καιρό του Μεγάλου Σάββατου και της Κυριακής του Πάσχα έδωσε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας στο CNN Greece.
Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Καλές θα είναι επίσης οι θάλασσες στα πελάγη για τους τελευταίους ταξιδιώτες του Πάσχα.
Για το βράδυ του Μ. Σαββάτου ο κ. Τσατραφύλλιας δήλωσε:
«Το βράδυ της Ανάστασης ο καιρός θα είναι ιδανικός και «σύμμαχος» για την Ακολουθία της Ανάστασης. Μόνο κάποιες μπόρες αναμένονται στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες θα είναι πολύ μικρής διάρκειας».
Αίθριος καιρός για το ψήσιμο του οβελία
Την Κυριακή του Πάσχα το ψήσιμο του οβελία θα γίνει με αίθριο καιρό και καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με ήπιους βόρειους ανέμους 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο και 3- 4 μποφόρ στο Ιόνιο.
Τη Δευτέρα του Πάσχα για όσους θέλουν να γυρίσουν από τις διακοπές τους, ο καιρός θα εξίσου καλός και στη στεριά και τη θάλασσα.
Πηγές ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πλειοψηφία αποκλείει κρίσιμους μάρτυρες από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠ
18:35
Πηγές υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ναι στα λογικά αιτήματα, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας
18:23
CrediaBank: Σε αποκλειστικές συζητήσεις για την εξαγορά της Παντελάκης Securities
18:15
Μητσοτάκης: Η φρεγάτα «Κίμων» είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας περνούν σε μία νέα εποχή (vid)
18:13