Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Σύμη για παράνομα εκρηκτικά
Περιπολικό της αστυνομίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΤέσσερα άτομα συνελήφθησαν το διήμερο 20-21 Απριλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης κατοχής – κατασκευής εκρηκτικών και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Στη Ρόδο, τις πρώτες πρωινές ώρες της 20-04-2025, εντοπίσθηκε ανήλικος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε εμπρηστικό αντικείμενο αποτελούμενο από εύφλεκτη ύλη και κροτίδες. Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.
Τις βραδινές ώρες της 21-04-2025, εντοπίσθηκε 53χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κυλινδρικό αντικείμενο μήκους -27- εκατοστών, αποτελούμενο από φυτίλι και εκρηκτική ύλη.
Στη Σύμη, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 21-04-2025, εντοπίσθηκε και συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, γιατί, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προέκυψε ότι είχε προβεί στην κατασκευή 22 αυτοσχέδιων εκρηκτικών αντικειμένων.
Όλες οι εκρηκτικές κατασκευές κατασχέθηκαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρης Μουγκοπέτρος: Πώς έγινε το ατύχημα του μουσικού που οδήγησε στον ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του
Άλλο ένα ματωμένο Πάσχα: Τραυματισμοί και ακρωτηριασμοί από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης
SPONSORED
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00