Φωτιά σε υπαίθριο χώρο στον Βοτανικό - Ήχησε το 112
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Τετάρτης (23/04) για φωτιά που εκδηλώθηκε κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, σε υπαίθριο χώρο, ενώ λίγο μετά τις 20:30 ήχησε το 112 καλώντας τους πολίτες να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους κλείνοντας τις πόρτες και τα παράθυρα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στη συμβολή Αγίου Πολυκάρπου και Πευκών, λίγο μετά τις 19:30, σε χώρο όπου υπάρχουν απορρίμματα, ενώ αρκετά κοντά βρίσκοντα κτήρια.
Στο σημείο υπάρχει έντονος καπνός που κατευθύνεται προς το κέντρο της Αθήνας, ενώ επί τόπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Εικόνα από τη φωτιά κοντά στα ΚΤΕΛ, στο ύψος του Βοτανικού
CNN GreeceΉχησε το 112 - «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
Το 112 ενεργοποιήθηκε για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στον Βοτανικό και με μήνυμα οι πολίτες καλούνται να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους, όπως και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

SPONSORED
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00