ΕΛΛΑΔΑ

Εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Η ιδιοκτήρια του ΙΧ δεν είχε καταλάβει ότι της το έκλεψαν - Βρέθηκε καμένο

Εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Η ιδιοκτήρια του ΙΧ δεν είχε καταλάβει ότι της το έκλεψαν - Βρέθηκε καμένο

Το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στο Πάτημα, λίγη ώρα μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι στις 24 Απριλίου, 2025 

CNN Greece

Κλεμμένο ΙΧ χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του μέλους της Greek Mafia Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκτελεστές είχαν κλέψει σήμερα το όχημα και μάλιστα η ιδιοκτήτρια του ΙΧ δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή και πίστευε πως ήταν παρκαρισμένο στο σημείο όπου το άφησε.

Οι δράστες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της εκτέλεσης, στην περιοχή Πάτημα.

Αμέσως μετά την εκτέλεση υπήρχαν πληροφορίες για ένα φλεγόμενο όχημα στην περιοχή, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Νωρίτερα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Χαλανδρίου οι δράστες εκτέλεσαν με καλάσνικοφ ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο γνωστά ονόματα στη Greek Mafia τον Γιώργο Μοσχούρη.

Ο Μοσχούρης που είχε απασχολήσει κατ επανάληψη το τμήμα εκβιαστών, είχε δεχθεί ξανά στο παρελθόν δολοφονική επίθεση.

Φέρεται να πρωταγωνίστησε στον κόσμο της νύχτας, ενώ εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας.

Το σχέδιο των εκτελεστών εφαρμόστηκε μέρα μεσημέρι, όταν περίμεναν να βγει το θύμα τους από την κλινική, τον πλησίασαν και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ με τις περισσότερες σφαίρες να βρίσκουν στο κεφάλι το θύμα.

Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ λίγο αργότερα, η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για αυτοκίνητα που καίγονται, για να επικεντρωθεί περισσότερο σε ένα φλεγόμενο ΙΧ στο Πάτημα Χαλανδρίου.