Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα - Στο αμάξι είχε δύο ανήλικα παιδιά

Συνελήφθη χθες το βράδυ (Τετάρτη 13/4) από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ένας 55χρονος που εντοπίστηκε να τρέχει με το ΙΧ του με πάνω από 200 χλμ την ώρα στην περιφερειακή Υμηττού, στο ύψος της Παλλήνης.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 55χρονος κινούνταν με 212 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Στον 55χρονο επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς εντός του οχήματος επέβαιναν και 2 ανήλικα τέκνα.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β' τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Eurovision 2025: Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός - Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Κλαυδίας στον ημιτελικό (vid)
08:22
Έρευνα για «απειλή» σε βάρος της κυβέρνησης Τραμπ για τον πρώην διευθυντή της FBI
08:14
Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της σφαγής 13 εργαζόμενων χρυσωρυχείου στο Περού
08:05
Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ στη Γάζα - Τουλάχιστον 120 νεκροί (vid)
07:54