Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας - Αδελφός και συνεργός του Βασίλη
Ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο μεγαλύτερος αδερφός του διαβόητου κακοποιού Βασίλη Παλαιοκώστα, άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο των Τρικάλων σε ηλικία 65 ετών.
Ο Νίκος Παλαιοκώστας για χρόνια δρούσε μαζί με τον αδερφό του, Βασίλη Παλαιοκώστα, αλλά και μόνος του κάνοντας ληστείες. Μετά την αποφυλάκισή του εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στα Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τα trikalaola.gr, ο Νίκος Παλαιοκώστας υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση δύο φορές την εβδομάδα στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και δεν άντεξε.
Μάλιστα, είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο, είχε πάει σε κέντρο αποκατάστασης και ξαναγύρισε στο Νοσοκομείο Τρικάλων στην Α’ Παθολογική όπου νοσηλευόταν και συγχρόνως έκανε αιμοκάθαρση.
Χτύπημα drone στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ - Το Κατάρ έκλεισε προσωρινά τα χωρικά του ύδατα - Ήρθη ο συναγερμός στο Μπαχρέιν (vid)
17:23
«Εγκαταλείψτε με ψυχραιμία την Τεχεράνη» καλεί τους κατοίκους η ιρανική κυβέρνηση (vid)
17:15
Ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης: Ο Χαμενεΐ θα απευθύνει διάγγελμα σε λίγη ώρα
17:06
Καλαμάτα: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 94χρονη - Συνελήφθη ο οδηγός
17:03