Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 39χρονη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣτα τραύματά της υπέκυψε η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά από έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/5) έξω από πολυκατοικία και κάτω από υποκατάστημα τράπεζας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά τραύματα, με το ιατρικό προσωπικό να καταβάλει προσπάθειες να την κρατήσει στη ζωή, η γυναίκα όμως δεν τα κατάφερε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, η 39χρονη γυναίκα ήταν περαστική από το σημείο της έκρηξης.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά από την είσοδο κλειστού πάρκινγκ πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδός Αγίου Δημητρίου και Πλάτωνος.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο πάρκινγκ, σε παρακείμενα καταστήματα, διαμερίσματα και οχήματα.
Για τα ακριβή αίτια της έκρηξης διενεργείται έρευνα από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ το σημείο παραμένει αποκλεισμένο.
Στην τελική ευθεία για τη συνάντηση αγροτών - Μητσοτάκη την Δευτέρα: Οι κόκκινες γραμμές και η λίστα (vids)
09:40
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30
To ΗΒΟ Max και τα νέα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής TV και του video streaming
09:19
Τουλάχιστον 100 νεκροί από την επέμβαση των ΗΠΑ στο Καράκας - Οι 47 ήταν Βενεζουελάνοι στρατιωτικοί
09:10