Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Γνωστή στις Αρχές η 39χρονη που σκοτώθηκε - Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη έξω από υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας και κάτω από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ EUROKINISSIΣεσημασμένη από τις Αρχές Ασφαλείας για υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών είναι η 39χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη από την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού.
Με την υπόθεση ασχολείται προς το παρόν η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος και στο μικροσκόπιο έχει βάλει ένα ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη έξω από υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας και κάτω από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ EUROKINISSIΟι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει από υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η γυναίκα ήταν μόνη της στο σημείο την ώρα που βάδιζε προς το ΑΤΜ και όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι κρατούσε το μηχανισμό η ίδια.

Έρευνες στο σημείο της έκρηξης στη Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕρευνώντας το ποινικό της παρελθόν διαπίστωσαν ότι είναι γνωστή στις Αρχές και η έρευνα ξεκινά από αυτό το σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 39χρονη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε
Έκρηξη έξω από πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη - Ακρωτηριάστηκε μια γυναίκα
Σάμος: Συνελήφθη 47χρονος για κύκλωμα απάτης και ξεπλύματος χρήματος - Πάνω από 440.000 ευρώ η ζημιά
10:51
Εντοπίστηκε σορός άνδρα στον όρμο Φαλήρου - Περισυνελέχθη από το Λιμενικό
10:50
Στα 12,6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου
10:49
Αυτές είναι οι 12 φοιτητικές εστίες που αναβαθμίζονται: 4,1 εκατ. για τον εξοπλισμό τους
10:41