ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η κατάθεση του ιατροδικαστή: Τεμάχισαν την Άννυ ζωντανή

Σοκάρει η κατάθεση του ιατροδικαστή: Τεμάχισαν την Άννυ ζωντανή
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σοκάρει η κατάθεση του ιατροδικαστή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Άννυ, ο οποίος ανέφερε ότι την τεμάχισαν ζωντανή.

Απαντώντας στο ερώτημα για το τι συμπέρασμα έβγαλε από τα στοιχεία, ο Νικόλαος Καρακούκης είπε ότι αυτό που προκύπτει είναι πως ο τεμαχισμός έγινε ενώ ήταν εν ζωή, καθώς όπως εξήγησε «υπήρχανε διάσπαρτες κηλίδες ψηλά, δεν λίμναζε το αίμα στο έδαφος, άρα υπήρχε πίεση για να εκτιναχθεί». Μάλιστα, όπως είπε, από την εμπειρία του εκτιμά ότι ο τεμαχισμός για ένα παιδάκι μπορεί να διαρκέσει μία ώρα, ενώ κατά τη διάρκεια του τεμαχισμού δεν θα μπορούσε να φωνάξει το παιδί.

Ο κ. Καρακούκης συνέχισε λέγοντας ότι ο «τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από όσο φαίνεται» και διευκρίνισε ότι «όταν έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό παιδάκι θα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι με ένα μεγαλύτερο άνθρωπο όπου θα έχουμε τραύματα άμυνας».

Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, κατέθεσε ότι δεν μπόρεσε να καταλήξει από τα ευρήματα εάν προηγήθηκε του τεμαχισμού, ο αποκεφαλισμός του μικρού κοριτσιού. Όπως είπε, σε περίπτωση αποκεφαλισμού δεν θα υπήρχε τόσο πολύ αίμα.

«Εγώ στα 26 χρόνια, βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω δει», κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πατέρα της Άννυ και του φίλου του Νικολάι αμφισβήτησαν την αξιοπιστία του μάρτυρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ