Καταδίκη πρώην διοικητή νοσοκομείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος εργαζόμενης
To δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΑΠΕ ΜΠΕΣε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε πρώην διοικητής νοσοκομείου της Βόρειας Ελλάδας, καθώς κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος εργαζόμενης του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία από την εργαζόμενη και αφορούσε προτάσεις για τέλεση γενετήσιων πράξεων που της απηύθυνε ο κατηγορούμενος, κατά το έτος 2021. Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Κατόπιν πολυήμερης ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο διοικητή για επί μέρους περιπτώσεις που καταγγέλθηκαν και περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο. Με την ίδια απόφαση, ο ίδιος αθωώθηκε για την πράξη της απειλής.
Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως υπήρξε θύμα σκευωρίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παραμένει στη φυλακή ο Νίκος Ρωμανός για την υπόθεση της βόμβας στους Αμπελόκηπους
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22