Γαλεντέρης για θρίλερ στο Ελληνικό: «Σπάνιο» οι τρεις θάνατοι στην ίδια οικογένεια
Μεταφορά ασθενή σε νοσοκομείο
INTIME NEWS«Όσο αυξάνεται ο αριθμός θανάτων σε μια οικογένεια, τόσο μειώνεται η πιθανότητα να είναι παθολογικά τα αίτια», τόνισε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης αναφερόμενος στους τρεις νεκρούς της ίδιας οικογένειας στο Ελληνικό.
«Συνεπώς δεν είναι κάτι σύνηθες αλλά κάτι σπάνιο», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Mega, λέγοντας ότι πρέπει να γίνουν οι τοξικολογικές και ιατροδικαστικές εξετάσεις.
«Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει προηγηθεί μια νοσηλεία. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικά τα στοιχεία για τους ιατροδικαστές από τη νοσηλεία, δηλαδή από την εικόνα του ότι πήραν αυτούς τους ασθενείς και τους εισήγαγαν στο νοσοκομείο και φυσικά την κλινική τους πορεία», ανέφερε ο κ. Γαλεντέρης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Μυστήριο με τον θάνατο μιας οικογένειας στο Ελληνικό μέσα σε λίγες ημέρες - Τι λέει η οικιακή βοηθός
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Ληστές διέρρηξαν ΑΤΜ στο Πόρτο Ράφτη με... φορτηγό - Άρπαξαν τις κασετίνες και εξαφανίστηκαν
08:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η διπλωματία Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οι κινήσεις της Ελλάδας
08:53
ΕΛΛΑΔΑ
Τρόφιμος στο «Δαφνί» στραγγάλισε 46χρονο μετά από έντονο επεισόδιο και συνελήφθη
08:50
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
08:44
CULTURE