Αγρίνιο: Τροχαίο ατύχημα στον κόμβο ΝΑΤΟ - Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΤροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/5) στον κόμβο ΝΑΤΟ στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr το σφοδρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Καλυβίων πριν λίγη ώρα, στις 12:30 το μεσημέρι.
Πρόκειται για ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Καλύβια και για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σμπαραλιασμένο σε παρακείμενο χωράφι.

Το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο
Agrinionews.grΣτο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κινητοποιήθηκαν δύο σταθμοί του ΕΚΑΒ και η Τροχαία που ενεργεί την έρευνα.
Από το διαλυμένο όχημα ανασύρθηκαν τραυματισμένοι ένας άνδρας και μια γυναίκα, γιος και μητέρα.
Η κατάσταση του νεαρού άνδρα τραυματία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ως σοβαρή.
Συντάξεις Μαρτίου: Πότε καταβάλλονται - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
03:00
Δύο νέα προγράμματα για προσιτή στέγη - Έρχεται νέο «Ανακαινίζω»
02:00
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν
01:00
Τουλάχιστον 15 νεκροί από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
00:52