Βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας στην Νομική Αθηνών
Στην δημοσιότητα βρέθηκε το βίντεο που δείχνει την αστυνομική επιχείρηση που έγινε από την ΕΛ.ΑΣ. στην Νομική Αθηνών.
Πρόκειται για έναν υπό κατάληψη χώρο και ένα αυτοδιαχειριζόμενο από ομάδες κυλικείο, τουλάχιστον κατά την τελευταία δεκαετία.
Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., της ΔΙ.ΑΣ., της ΔΡΑΣΗ και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις, στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε για την εξιχνίαση της επίθεσης σε εκδήλωση την 30/04/2025.
Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι χώροι αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της Σχολής.
Υπενθυμίζεται ότι, ακριβώς πριν ένα χρόνο στους ίδιους χώρους είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης, κατά την οποία είχαν συλληφθεί 28 άτομα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξι συλλήψεις για την υπόθεση της Νομικής - Τέσσερα ακόμη άτομα στη δικογραφία
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Αθήνα για την υπόθεση της Νομικής - Επτά συλλήψεις
Τραγωδία στο Τορίνο: Άνδρας πνίγηκε με φέτα πανετόνε
19:30
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων (pic&vid)
19:24
Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ για το νέο ειρηνευτικό σχέδιο
19:20
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο ανήμερα Χριστουγέννων (pics)
19:10