Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα: Νεκρός 40χρονος πυροσβέστης
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΑΠΕ-ΜΠΕΘανατηφόρο τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μηχανής, πατέρα τριών παιδιών σημειώθηκε στα Τρίκαλα.
Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Πύλης, στα Τρίκαλα και σύμφωνα με το trikalaopinion.gr πρόκειται για 40χρονο πυροσβέστη.
Ο οδηγός της μηχανής προσέκρουσε σε μεταλλικό διαχωριστικό στην προσπάθειά του να αποφύγει γυναίκα σε ποδήλατο, η οποία κινούνταν προς την ίδια ανοδική κατεύθυνση και επιχείρησε να στρίψει αριστερά προς το μέρος του αμαξοστασίου της ΔΕΥΑΤ.
Βαριά τραυματισμένος ο 40χρονος πυροσβέστης, πατέρας τριών παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν.
Ο οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ενώ η Τροχαία διενεργεί έρευνες για τα αίτια του τροχαίου.
Ένταση στις σχέσεις Άγκυρας - Κιέβου μετά τις ουκρανικές επιθέσεις σε τουρκικά πλοία στη Μ. Θάλασσα
19:16
Τροχαίο με «γουρούνα» στο Ηράκλειο Κρήτης: Στο νοσοκομείο δύο τουρίστες
19:04
Ένας αγνοούμενος από μπουρίνι στην Κύπρο - Σοβαρά προβλήματα σε Πάφο και Λεμεσό
18:52
Πυροσβεστική: Συνολικά 27 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο
18:50