Χανιά: Γάλλος τουρίστας τραυματίστηκε στο κεφάλι στο φαράγγι της Σαμαριάς
Φωτογραφία από το Φαράγγι της Σαμαριάς
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)Γάλλος τουρίστας τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση πέτρας ενώ διέσχιζε το Φαράγγι της Σαμαριάς το πρωί της Πέμπτης ( 15/05).
Ο τουρίστας μεταφέρθηκε με θλαστικό τραύμα στο νοσοκομείο Χανίων.
Πρόκειται για περιπατητικό επισκέπτη που διένυε το φαράγγι, όταν κύλησε πέτρα από τα πρανή και τον χτύπησε στο κεφάλι.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο Ξυλόσκαλο, όπου είναι η είσοδος του φαραγγιού και παρέλαβε τον Γάλλο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό, ο τουρίστας είναι σε καλή κατάσταση, λειτουργικός και μπορεί και περπατά. Θα χρειαστούν κάποια ράμματα, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Στο φαράγγι της Σαμαριάς είχαν γίνει χθες οι απαραίτητοι έλεγχοι μετά και τον προχθεσινό σεισμό, ο οποίος είχε γίνει αισθητός σε όλη την Κρήτη. Σήμερα άνοιξε κανονικά ως διαδρομή και συνεχίζεται η λειτουργία του.
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για το πώς μεταφέρθηκαν οι γιγάντιες πέτρες του Στόουνχεντζ
21:58
Βρετανία: Ο Μπέρναμ έτοιμος για την πρώτη του ομιλία- Θα ξεδιπλώσει το οικονομικό του πρόγραμμα
21:46
Τραγωδία στην Κύπρο: Δύο αδέρφια οκτώ και 10 ετών βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο
21:35
Νετανιάχου κατά Ερντογάν: «Κάθε μέρα ζητά την καταστροφή του Ισραήλ - Θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»
21:24