Αγρίνιο: Μάχη στη ΜΕΘ δίνει 56χρονη - Υπέστη ηλεκτροπληξία στο μπαλκόνι του σπιτιού της
Το νοσοκομείο Αγρινίου
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 56χρονη γυναίκα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου, που υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έπλενε το μπαλκόνι του σπιτιού της.
Σύμφωνα με το agrinionews η γυναίκα υπέστη ηλεκτροπληξία την Κυριακή 20 Μαΐου 2025, στην κατοικία της στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, και το έπλενε.
Ηλεκτρική συσκευή που δεν είχε καλή γείωση (πιθανότατα ραδιόφωνο) βραχυκύκλωσε, με αποτέλεσμα η 56χρονη λόγω και των νερών στο μπαλκόνι, να υποστεί ηλεκτροπληξία.
Η κατάσταση της γυναίκας κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή με τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν για να τη σώσουν.
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Αγάπιος Παπανεοφύτου - Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
17:58
ΚΟΣΜΟΣ
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
ΕΛΛΑΔΑ
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
ΚΟΣΜΟΣ
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
ΕΛΛΑΔΑ