Τραγωδία στη Λευκάδα: 30χρονος πνίγηκε στο Κάθισμα
Στα τεράστια κύματα στο Κάθισμα Λευκάδας προσπάθησε να κολυμπήσει 30χρονος το απόγευμα της Κυριακής (25/5), όπου δυστυχώς παρασύρθηκε με αποτέλεσμα τον πνιγμό του.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilefkada.gr, τα κύματα τον μετέφεραν στο τέρμα της παραλίας όπου τελικά, δυστυχώς, ξεβράστηκε νεκρός.
Η τραγική σύμπτωση είναι πως βρισκόταν στην Λευκάδα για το μπάτσελορ πάρτι του, όπως είπε δικός του άνθρωπος που ήταν στην παραλία, γιατί επρόκειτο να παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τυχαία βρισκόταν στο Κάθισμα ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και πυροσβέστης, Νίκος Λάζαρης, ο οποίος μαζί με άλλους λουόμενους προσπάθησε να τον σώσει ενώ κολυμπούσε και ήταν ακόμη ζωντανός, όμως τα τεράστια κύματα δεν τους επέτρεψαν να τον πλησιάσουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Ένοχη ναυαγοσώστρια για τον πνιγμό 3χρονου αγοριού σε πισίνα ξενοδοχείου
SPONSORED
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34