Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πέθανε το 7χρονο κορίτσι που πέρασε μέσα από τζαμαρία
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΤραγικός επίλογος γράφτηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλευόταν το 7χρονο κορίτσι που το μεσημέρι της Τρίτης (27/5) πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Καλλιθέα.
Το παιδί βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από το ατύχημα. Στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό έσπευσε ασθενοφόρο και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που άνοιγαν τον δρόμο προκειμένου το παιδάκι που τραυματίστηκε στη τζαμαρία να μεταφερθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, υπήρξαν δύο καταγεγραμμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ, η μία από την θεία του παιδιού και η άλλη από γείτονα που άκουσε τις φωνές για βοήθεια.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του τραυματισμού σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν.
SPONSORED
Ιταλία: Νόμος για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών στα σχολεία - Υποχρεωτική η γονική συναίνεση
14:02
Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης: Απαράδεκτη η αφαίρεση των Υπηρεσιών Δόμησης από τους Δήμους
13:57
Μια «εξαιρετικά έξυπνη» αρκούδα αναζητείται στην Ιαπωνία - Τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους
13:48
ΗΠΑ: «Πράσινο φως» από τη Γερουσία για χρηματοδότηση 70 δισ. στην Υπηρεσία Μετανάστευσης
13:43