Ρέθυμνο: Κατέληξε και ο 87χρονος που σκότωσε την γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο
Δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος άνδρας που σκότωσε το πρωί του Σαββάτου (31/05) μέσα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου την άρρωστη σύζυγο του πυροβολώντας την στο κεφάλι. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι ο 87χρονος που αυτοπυροβολήθηκε, κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος που αμέσως μετά τον πυροβολισμό στην 85χρονη καρκινοπαθή σύζυγο του έστρεψε το όπλο στον ίδιο, βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 87χρονος κατέληξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το Cretalive που επικαλείται το προσωπικό του νοσοκομείου, ο 87χρονος φρόντιζε τη σύζυγό του μέχρι τελευταίας στιγμής με ιδιαίτερη αγάπη.
Την ίδια στιγμή σε σοκ βρίσκονται ο εγγονός και ο 61χρονος γιος του ζευγαριού, ο τελευταίος μάλιστα βρισκόταν και στο νοσοκομείο την στιγμή που γραφόταν η τραγωδία.
Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος Ρεθυμνιώτης ήταν, όπως πάντα, με τη γυναίκα του στο δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλευόταν η 85χρονη, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο καρκίνου.
Μαζί τους ήταν και ο 61χρονος γιος τους, από τον οποίο - κατά τις πληροφορίες του ο 87χρονος ζήτησε να βγει λίγο στο μπαλκόνι προκειμένου , όπως του είπε, «να πει κάτι στη μητέρα του».
Στη συνέχεια κλείδωσε τον γιο του στο μπαλκόνι, ώστε να μην προλάβει να αντιδράσει, πυροβόλησε την 85χρονη γυναίκα του στο κεφάλι κι έπειτα έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.
«Η πολιτική μας για τα social να γίνει ευρωπαϊκή» - Ανάρτηση Μητσοτάκη για τη συνέντευξη στο CNNi
11:51
Ανήλικη εντοπίστηκε μόνη σε λεωφορείο στη Βούλα – Είπε ότι την χτυπούσαν οι γονείς της και έφυγε από το σπίτι
11:49
Χαρδαλιάς: «Xρηματοδοτούμε 23 δομές για 617 ΑμεΑ με 6,5 εκατ. ευρώ ετησίως»
11:44
Η Μαδρίτη καταδικάζει τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο - Ξανανοίγει την πρεσβεία της στην Τεχεράνη
11:41