Πάτρα: Τρένο πέρασε τη διάβαση ενώ οι μπάρες ασφαλείας ήταν ανοιχτές - Ευτυχώς σταμάτησαν οι οδηγοί
Τα σοβαρά ζητήματα ασφαλείας αναφορικά με τον ελληνικό σιδηρόδρομο έρχονται στην επιφάνεια σχεδόν σε καθημερινή βάση μέσα από περιστατικά που αποδεικνύουν τα ελλειπή μέτρα.
Μόλις χθες σημειώθηκε στην Πάτρα ένα ακόμη συμβάν όπου παραλίγο να σημειωθεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν τρένο πέρασε από διάβαση την ώρα που οι μπάρες ήταν ακόμη σηκωμένες και ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαν κατέβει για να κόψουν την κυκλοφορία στα αυτοκίνητα.
Ευτυχώς χάρη στην προσοχή που επέδειξαν οι οδηγοί των ΙΧ και των μοτοσικλετών, τα οχήματα σταμάτησαν για να περάσει το τρένο και δεν δημιουργήθηκε κάποιο ατύχημα.
Μάλιστα, το συμβάν απαθανατίστηκε από διερχόμενο οδηγό και δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοκαριστικά στοιχεία για τα τροχαία στην Αττική - 14 νεκροί και 668 τραυματίες μόνο τον Μάιο
Ρεκόρ τροχονομικών παραβάσεων στην Κρήτη: 300 σε ένα βράδυ και δέκα συλλήψεις
Διασώθηκαν 40 μετανάστες νότια της Ιεράπετρας - Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι
10:24
Τουρνουά Τορόντο: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη - Προκρίνεται στους «32»
10:15
Πυρκαγιές: Άμεσα οι μελέτες, μέχρι Δεκέμβρη τα αντιπλημμυρικά έργα - Σήμερα η εξειδίκευση των μέτρων
10:05
Νέα φωτιά σε χωματερή στην Κεφαλονιά - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
10:00