Πάτρα: Τρένο πέρασε τη διάβαση ενώ οι μπάρες ασφαλείας ήταν ανοιχτές - Ευτυχώς σταμάτησαν οι οδηγοί
Τα σοβαρά ζητήματα ασφαλείας αναφορικά με τον ελληνικό σιδηρόδρομο έρχονται στην επιφάνεια σχεδόν σε καθημερινή βάση μέσα από περιστατικά που αποδεικνύουν τα ελλειπή μέτρα.
Μόλις χθες σημειώθηκε στην Πάτρα ένα ακόμη συμβάν όπου παραλίγο να σημειωθεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν τρένο πέρασε από διάβαση την ώρα που οι μπάρες ήταν ακόμη σηκωμένες και ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαν κατέβει για να κόψουν την κυκλοφορία στα αυτοκίνητα.
Ευτυχώς χάρη στην προσοχή που επέδειξαν οι οδηγοί των ΙΧ και των μοτοσικλετών, τα οχήματα σταμάτησαν για να περάσει το τρένο και δεν δημιουργήθηκε κάποιο ατύχημα.
Μάλιστα, το συμβάν απαθανατίστηκε από διερχόμενο οδηγό και δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοκαριστικά στοιχεία για τα τροχαία στην Αττική - 14 νεκροί και 668 τραυματίες μόνο τον Μάιο
Ρεκόρ τροχονομικών παραβάσεων στην Κρήτη: 300 σε ένα βράδυ και δέκα συλλήψεις
ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής
14:02
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
13:57
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49