Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό που ενεπλάκη σε τροχαίο
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης σε 51χρονο που ενεπλάκη σε τροχαίο και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Την ίδια στιγμή η αστυνομία συνέλαβε άλλα έντεκα άτομα που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.
Αναλυτικότερα ένας 51χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Ωραιόκαστρο προκαλώντας υλικές ζημιές, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας.
Συνολικά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δώδεκα άτομα.
Οι έντεκα εξ αυτών οδηγούσαν χωρίς άδεια οδήγησης και ο 51χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
«Ο Τραμπ απορεί γιατί το Ιράν δεν έχει συνθηκολογήσει», λέει ο Γουίτκοφ
11:33
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ CNN GREECE: Mega deals στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Το AI giga Factory στη Δυτική Μακεδονία, το InvestAI των 200 δισ., οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι
11:23
FT: «Πύλη» για το αμερικανικό LNG η Ελλάδα - Στοχεύει σε κεντρικό ρόλο στη μετά-ρωσική εποχή
11:20
Ροδόπη: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας όπου υποχώρησε το πάτωμα - Στο κενό βρέθηκαν τέσσερα τραπέζια
11:13