Κάλλι Αναγνώστου για απόφαση δίκης Μάτι: «Οι νεκροί είναι 120 και όχι 104 - Είμαστε αδικημένοι»
Η εγκαυματίας Κάλλι Αναγνώστου
Cnn GreeceΓια ομαδικό τάφο έκανε λόγο η εγκαυματίας και πρόεδρος του Συλλόγου θανόντων, Κάλλι Αναγνώστου, σχολιάζοντας την σημερινή απόφαση (3/06) του Εφετείου για τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Συλλόγου θανόντων και εγκαυματιών, Κάλλι Αναγνώστου, επέμεινε πως «οι νεκροί είναι 120 και όχι 104.
«Πρόκειται για έναν ομαδικό τάφο και μάλιστα έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν όσα υποστηρίζουμε. Δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται ως κακούργημα και θεωρούμε πως είμαστε αδικημένοι», τόνισε.
Στο χώρο του Εφετείου έχουν τοποθετηθεί πανό που γράφουν με μεγάλα λευκά γράμματα «120 νεκροί – 57 εγκαυματίες», «είμαστε μόνοι μας, κανείς πουθενά, γιατί;», ενώ ο Σύλλογος των θυμάτων μοίρασε 120 λευκά τριαντάφυλλα στους συγγενείς.
Βρετανία: Με δάκρυα στα μάτια η Λιζ Χάρλεϊ στη δίκη κατά των ταμπλόιντ
20:46
Άγνοια δηλώνει ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας για τη συμφωνία Ρούτε-Τραμπ στο Νταβός
20:37
Σικελία: Τα 720 εκατ. ευρώ άγγιξε η νέα αποτίμηση των ζημιών από την κακοκαιρία
20:27
Μερτς: «Είμαι ευγνώμων που ο Τραμπ άλλαξε τα σχέδιά του για την Γροιλανδία και τους δασμούς»
20:24