Συνελήφθησαν στη Βουλγαρία οι Τούρκοι για την επίθεση στους άνδρες της ΕΥΠ
Περιπολικό της Αστυνομίας
INTIMEΣτη σύλληψη των Τούρκων που ενεπλάκησαν στην επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ στη Θέρμη την Τετάρτη (28/5) προχώρησαν οι Αρχές στη Βουλγαρία την Τρίτη (3/6).
Η σύλληψη έγινε στην πόλη Σβίλεγκραντ στα σύνορα με την Τουρκία ύστερα από πληροφορία που έδωσαν οι ελληνικές Αρχές στις βουλγαρικές.
Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος των δύο Τούρκων ηλικίας 43 και 23 χρόνων.
Υπενθυμίζεται ότι σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/5) συνελήφθη σε ορεινό χωριό της Ροδόπης, όπου είχε βρει καταφύγιο ο Τούρκος που άνοιξε πυρ σε βάρος πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για εκείνον που φέρεται να οδηγούσε το όχημα και να πυροβόλησε σε βάρος των πρακτόρων.
Η αστυνομική επιχείρηση διενεργήθηκε από την Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και δυνάμεις της ΕΜΑΚ.
«ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ»: Τι ξέρουμε και τι όχι για την 36ωρη επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - Η CIA και η εκστρατεία παραπλάνησης
13:00
Κόρινθος: Ελεύθεροι εργολάβος και μηχανικός - Εξιτήριο για τον 10χρονο γιο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από τμήμα μπαλκονιού
12:51
Η McLaren F1 007 θεωρείται και είναι μοναδική!
12:38
Χαρδαλιάς για Παιδικό Πανεπιστήμιο: Αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο σχολείο
12:33