Συνελήφθησαν στη Βουλγαρία οι Τούρκοι για την επίθεση στους άνδρες της ΕΥΠ
Περιπολικό της Αστυνομίας
INTIMEΣτη σύλληψη των Τούρκων που ενεπλάκησαν στην επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ στη Θέρμη την Τετάρτη (28/5) προχώρησαν οι Αρχές στη Βουλγαρία την Τρίτη (3/6).
Η σύλληψη έγινε στην πόλη Σβίλεγκραντ στα σύνορα με την Τουρκία ύστερα από πληροφορία που έδωσαν οι ελληνικές Αρχές στις βουλγαρικές.
Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος των δύο Τούρκων ηλικίας 43 και 23 χρόνων.
Υπενθυμίζεται ότι σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/5) συνελήφθη σε ορεινό χωριό της Ροδόπης, όπου είχε βρει καταφύγιο ο Τούρκος που άνοιξε πυρ σε βάρος πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για εκείνον που φέρεται να οδηγούσε το όχημα και να πυροβόλησε σε βάρος των πρακτόρων.
Η αστυνομική επιχείρηση διενεργήθηκε από την Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και δυνάμεις της ΕΜΑΚ.
SPONSORED
Στην Γερμανία εκδόθηκε Ουκρανός που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
20:07
Live Μητσοτάκης: Πιστοί στις δεσμεύσεις μας από Ελλάδα του περιθωρίου, γίναμε πυρήνας της Ευρώπης
20:00
Reuters: Το ουκρανικό θαλάσσιο drone της Λευκάδας έχασε την πορεία του μετά από δυσλειτουργία
19:58
Πειραιάς: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
19:51