Γεωργιάδης για δολιοφθορά στον «Ευαγγελισμό»: Πραγματικά ντροπή, να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν
Φωτογραφία από τη δολιοφθορά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που ανήρτησε στα social media o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
X Άδωνις Γεωργιάδης«Πραγματικά ντροπή. Ελπίζω οι Αρχές να τους ταυτοποιήσουν και να συλληφθούν», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τη δολιοφθορά που σημειώθηκε στις κλιματιστικές μονάδες του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες από το σημείο.
«Μερικές φωτό από την δολιοφθορά στο κτήριο «Πατέρα» του «Ευαγγελισμού» που έγινε χθες βράδυ. Άγνωστοι ξήλωσαν τα καλώδια του κεντρικού κλιματιστικού προφανώς εν όψει καύσωνα….βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Θα τα έχουμε επιδιορθώσει εντός 48 ωρών αλλά για δύο μέρες οι ασθενείς θα ταλαιπωρηθούν. Τί να πω;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολιοφθορά στα συστήματα κλιματισμού του «Ευαγγελισμού» καταγγέλλει ο Γεωργιάδης
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25
Στο Ασκληπιείο Βούλας 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη καταστήματος
12:12
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
12:01